Eltemették a kettős ózdigyilkosság áldozatait

Tegnap eltemették a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Járdánházán a szeptember 24-én meggyilkolt B. Sándort és kislányát, Bernadettet. A vállalkozó a kölcsönadott pénzét kérte viszsza T. Ádámtól, aki egy fegyverrel mindkettőjüket kivégezte Ózdon.

B. Sándor közismert vállalkozó volt a környéken, üzleteket és vendéglátóhelyeket üzemeltetett, de volt fuvarozócége is. Az 53 éves férfi T. Ádámot szinte fiaként szerette: évekig telekszomszédok voltak, később a két család cégeik telephelyét is egymás mellett építette meg. Többszöri hitegetés után B. Sándor kijelentette: ha nem kapja vissza a kölcsönadott pénzt, szól a fiú apjának. A visszafizetés időpontját telefonon megbeszélték, amit hallott az áldozat 24 éves fia is. Amikor apja és lánytestvére eltűnt, elmondta ezt az őket már kereső nyomozóknak. T. Ádám a férfi holttestének előkerülése után elárulta, hová rejtette el a kislányt, fiatalkorú élettársa, M. Judit pedig a gyilkossághoz használt fegyver helyét mutatta meg.

A rendőrség két fiatalkorú középiskolás lányt bűnpártolással gyanúsított meg. M. Judit azt mondta: ő nem járt a gyilkosság helyszínén, T. Ádám pedig azt hazudta neki, hogy dulakodás közben véletlenül sült el a puska. A lány azt állította: kérte a fiút, ha baleset történt, hívjanak rendőrt, de a 23 éves férfi ekkor öngyilkossággal fenyegetőzött.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.