Hírek

Nem nyomoznak a BKV-nál hűtlen kezelés miatt. A megszüntető határozat bűncselekmény hiányában született meg - közölte a BRFK tegnap. A rendőrség március 12-e óta folytatott nyomozást ismeretlen tettes ellen, ismeretlen személy által tett feljelentés alapján. A feljelentés szerint a Budapesti Közlekedési Zrt. "olyan szerződéseket kötött külső cégekkel, amelyek nem teljesültek, vagy az elvégzett munka nem állt arányban az azért kifizetett összeggel". A nyomozók megvizsgálták a szerződések tartalmát és az ezekben vállaltak teljesítését, adatot gyűjtöttek és tanúkat hallgattak meg.
A rendőrség nem kívánt részleteket közölni, sem arról, ki tette a feljelentést, sem arról, hogy a nyomozás összefügg-e az AAM Zrt. tanácsadói szerződéseivel. (MTI)

Illegális zsírüzemet számoltak fel Monoron a hatóságok, hamis címkéket is találtak az üzemként működő fészerben. Lakossági bejelentés alapján találtak rá tegnap a rendőrökkel együtt helyszínre érkező hatósági állatorvosok a zugüzemre egy családi háznál. A pajtában talált, még feldolgozásra váró sertésmaradékokon már nyüvek éltek, átható bűz terjengett a környéken. Az eljárás első szakaszában, még a tegnapi napon, meghallgatták a zugüzem működtetőjének feleségét, aki elmondta, hogy mióta férje munkanélkülivé vált - mintegy fél éve - folytatják az illegális tevékenységet. A házigazda ezzel szemben azt állítja, hogy kizárólag saját használatra készítik az ipari mennyiségű zsírt. (HavariaPress)

Meztelen holttest a földúton.

Brutális kegyetlenkedés nyomait viselő női holttestet találtak Mosonmagyaróvár közelében, egy földúton. Hétfő délután talált rá a fiatal nő csupasz holttestére egy külföldi állampolgár, a Mosonmagyaróvár és Újudvar közötti földúton. A 18-25 év közötti nő testét brutális kegyetlenkedésről árulkodó nyomok borították. Az áldozatot, aki 177 centi magas, szökésbarna hajú, vékony testalkatú nő, egyelőre nem sikerült azonosítani. (HavariaPress)

Milliárdot érő magyar csodaló.

Tizedik nagydíját is megnyerte Overdose, két és fél testhosszal győzött Baden-Badenben. A hároméves csődör eddig 35 millió forintot nyert magyar tulajdonosának, a németországi győzelemmel kivívta a jogot, hogy a világ egyik legrangosabb versenyén, az októberi párizsi nagydíjon indulhasson. A szakértők szerint a világon idomításban álló egymillió ló közül ezen a versenyen a húsz legjobb vesz részt. Overdose-t csikókorában 3 ezer Euróért vették, jelenlegi értéke 4 millió euró. (Index)

Rendőrautónak ütközött motorjával egy 17 éves fiatal tegnap, amikor megpróbált elmenekül az őt igazoltató járőrök elől Mezőkeresztes környékén. A fiatalembernek nem volt jogosítványa, segédmotor-kerékpárja feltehetően bűncselekményből származott, ráadásul bukósisakot sem viselt. A mezőkeresztesi fiatalember ellen már több alkalommal tettek szabálysértési feljelentést hasonló cselekmények miatt. (MTI)

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.