Lányának tartogatja mostani cipőit a gyönyörű színésznő

Az Oscar-díjas színésznőnek hatalmas gardróbja van cipőkből is, több mint ezer párral büszkélkedhet. Négy éves kislánya minden bizonnyal egyszer majd örülni fog az impozáns gyűjteménynek.

Halle Berrynek még mindig vannak olyan cipői, melyeket édesanyjától kapott és újra visszajöttek a divatba. Éppen ezért úgy döntött, hogy ő is félreteszi saját cipő-gyűjteményét a kislányának.

"Azt hiszem, a divat mindig ismétlődik. Nekem is vannak cipőim a '70-es évekből, melyek még az édesanyám adott nekem, néhány éve hordtam is őket. én is elrakom a sajátjaimat majd Nahlának" - mondta a 45 éves színésznő, aki nagyon vigyáz imádott cipőire, külön helyiségben, precízen tárolja őket.

"Függő vagyok, több mint ezer pár cipőm van. Gyakorlatilag igazi kapcsolat van közöttünk, de azt hiszem, a legtöbb nő is ilyen" - tette hozzá nevetve Halle.

A színésznő azt is elmondta, a cipő olyan, mint egy jó frizura, tükrözi az illető egyéniségét. Ha jókedvűnek, sportosnak vagy szexisnek érezzük magunkat, mindig más és más lábbelit viselhetünk.

Az afro-amerikaiak szövetségének díjával
Actress Halle Berry accepts the award for Outstanding Actress in a Motion Picture for "Frankie & Alice" at the 42nd Annual NAACP Image Awards at the Shrine auditorium in Los Angeles March 4, 2011. REUTERS/Mario Anzuoni (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT)
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.