Lánya örökli Whitney Houston hatalmas vagyonát

A végrendelet szerint a 19 éves Bobbi Kristina az énekesnő vagyonának kizárólagos örököse. Ez rengeteg pénzt és egy 20 millió dolláros házat jelent.

A nemrég elhunyt díva végrendelete nem sorolja fel tételesen a vagyont, csak megnevezi az örököst, egyetlen lányát. Bobbi Kristina nem egy összegben fog a pénzéhez jutni, egy részét akkor kapja meg, amikor betölti a 21-et, majd a 25-öt, a maradékot pedig 30 évesen.

Eddie Murphy-vel való kapcsolata után Houston 1989-ben beleszeretett a hírhedt rapperbe, Bobby Brownba. A rajongók, az 'angyali' Whitney szöges ellentétének látták férjét. A képen a pár közös lányukkal, Bobbi Kristinával látható.
Singer and actress Whitney Houston (C) poses with her former husband, singer Bobby Brown (R) and their daughter Bobbi (L) at Disneyland in Anaheim, in this file photo taken August 7, 2004. Singer and actress Whitney Houston, a winner of six Grammy Awards including record of the year for "I Will Always Love You" and album of the year for "The Bodyguard," has died at age 48, a spokeswoman for the singer said. REUTERS/Jim Ryumen/Files (UNITED STATES tags: ENTERTAINMENT OBITUARY PROFILE)

A végrendelet nem éppen friss, Whitney még 1993-ban íratta, egy hónappal azelőtt, hogy megszületett a lánya.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.