Lakat alatt az idős biciklitolvaj

Három tolvaj került lakat alá hétfőn Békés megyében, köztük egy 67 éves férfi, akinek számlájára több kerékpárlopás írható.

Több vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható az a férfi, akit hétfőn vett őrizetbe a Békési Rendőrkapitányság. A 67 éves békési férfi a gyanú szerint korábban több helyről lopott kerékpárokat. Miután elfogták, lopás megalapozott gyanúja miatt vették őrizetbe.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság hétfőn ugyancsak lopás megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vett egy 23 éves békéscsabai férfit. A fiatalember még vasárnap hajnalban benyomta egy békéscsabai társasház tárolójának ajtaját, és élelmiszereket, valamint kerékpárt próbált meg elvinni, de tetten érték. Akkor el tudott menekülni a helyszínről, hétfőn azonban elfogták és őrizetbe vették.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei is elfogtak egy férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot. A 27 éves szarvasi férfit Gyulára, a büntetés-végrehajtási intézetbe szállították.

(Forrás: beol.hu)

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.