Lajcsi kikészült az ünnepek alatt

Teljesen megtört a börtönben Galambos Lajos, akinek szerettei nélkül kellett töltenie a karácsonyi ünnepeket.

Lagzi Lajcsi a bíróság novemberi döntése szerint január 24-ig biztosan börtönben marad. A zenészt családja nem látogathatja, így zárkatársaival töltötte a karácsonyt. Lajcsinak karácsonyfája sem volt, mindössze egy fenyőfaág és három szaloncukor.

Bors úgy tudja, Lajcsit megviselte a magány. A zenészt mindössze Fröhlich Krisztián látogatja. Az ügyvéd szerint Lajcsi kiváló állapotban van, és a magány ellenére nagyon bizakodó. – Hisz abban, hogy január végéig a nyomozó hatóságok elvégzik azokat a vizsgálatokat, amelyeket a bíróság kért. Ő részletes vallomást tett, és ehhez tartja magát – mondta el a bulvárlapnak Fröhlich.

A család környezetében ugyanakkor úgy tudják, hogy Lajcsi lelkileg és testileg is megtört a börtönben. Rá sem lehet ismerni, olyan sovány. A zenész napi huszonhárom órát van bezárva, és csak egy órát levegőzhet.

Lagzi Lajcsit, feleségét és üzlettársát szeptember végén tartóztatták le, amiért a gyanú szerint tatai apartmanjaikban lopták a közműszolgáltatásokat. Lajcsit vesztegetéssel is megvádolták, amiért feltehetőleg lefizette az óraleolvasókat. Galambos Lajos feleségét később elengedték, ő szabadlábon védekezhet.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.