Sztárok is segítik a Sandy áldozatait

Lady Gaga 222 millió forintnak megfelelő dollárt adományoz az Amerikai Vöröskeresztnek, Ben Stiller az ideiglenes szálláson segít, Russel Crowe pedig szintén pénzzel segíti New York helyrehozatalát.

Lady Gaga honlapján tette közzé a hírt: 1 millió dollárt adományoz New Yorknak és az Amerikai Vöröskeresztnek, így próbál a Sandy áldozatain segíteni.

Mint írja, ő New Yorknak, a Lower Est Side-nak, Harlemnek, Bronxnak és Brooklynnak köszönhetően az, aki. "Kérlek fogadjátok el ezt az én, a szüleim, joe és Cynthia, és a testvérem, Natali nevében, ezzel kifekezve a legmélyebb hálánkat. Köszönöm, hogy segítségemre voltatok szellemi-lelki épülésemben. Most én segítek újjáépíteni a tiéteket" - idézi a sztárt a People magazin.

Lady Gaga szeretne segíteni a vihar áldozatain
101107-LadyGaga

A pusztító Sandy hurrikán a múlt héten több mint száz halálos áldozatot követelt, és hatalmas károkat okozott New Yorkban és New Jerseyben. Gail McGovern, az Amerikai Vöröskereszt elnöke elmondta, hogy az elmúlt öt év legnagyobb munkája vár rájuk, és bizony jól jönnek az adományok.

A pusztító vihar a hírességeket sem hagyta hidegen, többen segítenek a vihar áldozatainak. Van, aki pénzt adományoz, van, aki máshogy teszi hasznossá magát. Ben Stiller például az ideiglenes szállásokon szolgál fel ételt Brooklynban azoknak, akik otthon nélkül maradtak, Russel Crowe pedig 1 millió fa ültetéséhez elegendő összeget adományozott New Yorknak.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.