Lady Gaga: a bulímia majdnem tönkretette a hangomat

Teljesen nyíltan vallott a 25 éves, világhírű énekesnő arról, hogy tizenéves korában hogyan küzdött meg súlyos étkezési rendellenességeivel.

Az énekesnő egy Los Angelesi-i iskolában megrendezett, a fiatal nők problémáinak szentelt konferencián beszélt kamaszkori testképzavaráról és bulímiájáról Arnold Schwarzenegger feleségének, Maria Shrivernek.

- Ma már sokkal könnyebb beszélnem erről, mert nem csinálom többé – mondta a sztár, hozzátéve: - Minden videómban, minden címlapfotón megváltoztatnak engem, hogy minden tökéletesnek tűnjön. De ez nem a való élet! Ennek a diéta-háborúnak véget kell veti, mert ez teszi beteggé a lányokat.

Az énekesnő korábban arra vágyott, hogy olyan alakja legyen, mint egy sovány balerinának, ezért állandóan testképzavarral küzdött, és célját úgy akarta elérni, hogy amit megevett, attól rövidesen meg is szabadult. A hánytatásnak végül azért vetett véget, mert kezdett a hangja rovására menni, ennek ellenére a mai napig küzd azért, hogy mindig a legjobb formáját hozza.

Végül a Lady Gaga művésznévvel futó Stefani Germanotta arra kérte a fiatal nőket, hogy ha hasonló problémájuk van, kérjenek segítséget: - Ez nehéz, de muszáj megbeszélni valakivel.

forrás: Bild

Tony Bennett szerint ő a zene Picassója
Lady Gaga performs at the MTV Europe Music Awards show in Belfast November 6, 2011. REUTERS/Cathal McNaughton (BRITAIN - Tags: ENTERTAINMENT PROFILE SOCIETY)
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.