Lady Gaga: 19 éves koromban megerőszakoltak

Az énekesnőt egy nála 20 évvel idősebb producer bántalmazta, akinek személyazonosságát nem szeretné nyilvánosságra hozni.

„Szörnyű dolgokon mentem keresztül, amiken most már tudok nevetni, mert a terápiás kezelések az elmúlt évek során elősegítették a gyógyulásomat” - mondta Stefani Germanotta, vagy ismertebb nevén Lady Gaga Howard Stern rádiós műsorában.

A 28 éves énekes először beszélt arról, hogy kilenc évvel ezelőtt egy nála húsz évvel idősebb producer molesztálta.

„A zene nagyon sokat segített. De egy időben önmagam árnyéka voltam csupán. Egyszerűen nem voltam önmagam” - mondta, majd megjegyezte, hogy amikor szexuális erőszak áldozata lett, katolikus iskolába járt. „Azt gondoltam: ó, ilyenek a felnőttek? ... Nagyon naiv voltam” - jegyezte meg.

Amikor a műsorvezető arról faggatta, találkozott-e később az erőszaktevővel és szembesítette-e őt tettével, Lady Gaga  elmondta, hogy egyszer látta őt egy üzletben. „Lebénultam a félelemtől” - mesélte. Sokáig senkinek sem szólt a történtekről, idővel azonban segítséget kért. A pszichoterápia pedig sokat segített neki. „Azt gondoltam, ha nem ások le a gyökerekig, nem lehet továbblépni. Ez nem fog elmúlni”- mondta.

Lady Gaga nem  nevezte meg az erőszaktevőt. Az interjú után felröppent a hír, hogy a szakmában csak Dr. Luke-ként ismert Lukasz Gottwald neves zenei producer lehet az elkövető, akit idén Kesha is megvádolt. Gaga szóvivőjén keresztül cáfolta a híresztelést, és közölte, nem hozza nyilvánosságra az elkövető személyazonosságát.

 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.