Kutyák támadtak egy kislányra Budapesten

A 36 éves férfi és unokahúga meg szerették volna etetni az állatokat, azok azonban a kislányra támadtak. A riasztott mentősök a sérült kislányt életveszélyes állapotban vitték kórházba.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2012. január 14-én délután a férfi 8 éves unokahugával együtt érkezett egy kőbányai telephelyre azért, hogy az ott tartott kutyákat megetesse. Amikor a kislány kinyitotta a kenel ajtaját, a két kutya rátámadt.

A férfi a kislány segítségére sietett, azonban egyedül nem bírt az állatokkal. Végül a szomszédos éjjeliőr segítségével sikerült a lányt biztonságos helyre vinnie. A riasztott mentősök a sérült kislányt életveszélyes állapotban vitték kórházba.

A BRFK Életvédelmi Osztálya gondatlanságból elkövetett életveszélyt okozó testi sértés vétsége miatt indított eljárást a 36 éves budapesti férfi ellen, aki beismerte a terhére rótt bűncselekmény elkövetését. Elmondása szerint a kislány korábban több alkalommal találkozott már a kutyákkal és eddig mindig barátságosak voltak vele.

A kutyákat megfigyelésre az Illatos úti ebrendészeti telephelyre szállították.

A szabadlábon védekező gyanúsítottal szemben a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály Életvédelmi Osztálya folytatja le.

Forrás: police.hu

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.