Kutyahideg volt az éjszaka, csütörtöktől jöhet enyhülés

Kedd hajnalra beköszöntött a tél hazánkban, több helyen is nulla fok alá csökkent a hőmérséklet. Napközben felhős idő lesz, naposabb időszakok inkább csak a középső tájakon lehetnek. Csütörtökön jöhet némi enyhülés.
Az éjszakai fagyos idő után kedd reggel mindössze 1 és 6 fok körül alakul a hőmérséklet. Délután délnyugat felől egy újabb mediterrán ciklon közelíti meg hazánkat, ezért a Dunántúlon egyre nagyobb területen elered az eső. A Dunántúlon délutántól megélénkül a keleti-délkeleti szél. Délután 9-15 fok várható - írja az Időkép.

Szerdán továbbra is sokfelé várható eső, zápor, a Dunántúlon, délen és a középső tájakon többfelé ismét jelentős mennyiségű esőre kell készülni. Enyhébb lesz a hajnal, napközben pedig az időnként szeles időben 9-16°C várható.

Csütörtökön jöhet némi enyhülés. Többfelé várható még eső, zápor, főként a Dunántúlon és a középső tájakon ismét jelentős mennyiségű csapadék hullhat. Az élénk, erős délkeleti szélben ugyanakkor tovább melegszik az idő, az ország déli és keleti felén már akár 17-20°C is lehet. 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.