Kutyafalka tépte szét egy nő holttestét Szolnok mellett

Hétfő óta keresték azt az idős nőt, akinek a holttestét ma találták meg Szolnok külterületén. Az asszony maradványai szétszóródtak, a feltételezés szerint kóbor ebek ehettek belőle, de nem az állatok okozták a halálát – tudta meg a szoljon.hu.

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei lap szerkesztőségét névtelenül hívta fel valaki szerda este azzal, hogy egy eltűnt idős asszonyt holtan találtak meg Szolnok külterületén. Az informátor úgy tudta, a testet kóbor kutyákból álló falka marcangolta szét.

A hírt a Szolnok Városi Polgárőr Egyesület alelnöke, Bódi Andor is megerősítette a lapnak. Elmondta, hogy az asszonyt a rendőrökkel együtt keresték, kutyákat is bevetettek, s mikor megtalálták, tovább kellett kutatni a hiányzó testrészek miatt.
– Feltételezhetően mindezért a környéken lévő 7-10 állatból álló kutyafalka okolható – tette hozzá.

Az idős asszony keresésébe a szolnoki Életjel Mentőcsoport is bekapcsolódott. Ők hétfőn kaptak riasztást, a keresést azonnal meg is kezdték, főként az eltűnt személy lakókörnyezetére koncentrálva – mondja Túri László, a csoport vezetője hozzátéve, az utóbbi években volt már része többször ilyen látványban, de ehhez nem lehet hozzászokni.

A rendőrség nyilatkozott. Szóvivőjük, Szabó Zita alezredes annyit mondott, hogy a Szolnoki Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.