Küszöbön áll a tavasz

Enyhe, tavaszias idővel indul a hét, esőre nem, de napsütésre annál inkább számíthatunk és akár 15°C is várható.
Hétfőn a kezdetben erősen felhős tájakon is fokozatosan felszakadozik a felhőzet, kellemes, tavaszias időben lesz részünk, sok napsütésre számíthatunk, délután felhősebb körzetek inkább már csak a Dunántúlon lehetnek. Csapadék nem várható. A délkeleti-keleti szél többfelé megélénkül, megerősödik. Nappal 12-17°C várható.

Az Időkép előrejelzése szerint holnap már országszerte sok napsütésre számíthatunk, csak kevés felhő lesz felettünk. Csapadék nem várható. A keleties szél élénk többfelé élénk lehet, a maximum-hőmérséklet 13-16°C között alakul.

Szerdán is folytatódik a jórészt napos idő, ugyanakkor hűvösebb légtömegek érkeznek felénk, így pár fokot mérséklődik a nappali felmelegedés, 8-13°C közötti maximumokra van kilátás. Hajnalban többfelé gyengén fagyhat. A keleties szél többfelé megélénkülhet.

Csütörtökön és pénteken is folytatódik a túlnyomóan napos idő csapadék nélkül. Csütörtökön még élénk a légmozgás. Hajnalonta többfelé fagyhat, napközben 8 és 14°C közötti maximumokra van kilátás.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.