Közúti tragédiák hétvégéje

A hétvégi közlekedési baleseteknek legalább egy tucat halálos áldozata van. Végleges adatokról azonban szinte lehetetlen beszélni: a hírügynökségek folyamatosan számoltak be újabb és újabb tragédiákról. Az egyik balesetnél megjelent kolompár Orbán az OCÖ vezetője is.

A teljesség igénye nélkül: gyalogost gázoltak a fővárosban egy megállóban, a nőt a vele lévő gyermekével együtt sodorta el a Rákóczi téren egy autó. A villamosra várakozó nő és a kocsi sofőrje súlyos sérüléseket szenvedett, a gyereknek szerencsére nem esett baja.

A kórházban vesztette életét az az idős hölgy, akit Békéscsabán a rendőrség előtti zebrán ütöttek el. A beszámolók több diszkóbalesetről is szóltak.

Egy 14 éves lányt a 4-es főúton gázolt el egy autó, majd egy másik keresztülhajtott rajta. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében lett baleset áldozata egy kerekes székes mozgáskorlátozott a férfi, ő a kisvárdai kórházban halt meg.

Pusztamonostor és Szentlőrinckáta között az út menti árokba csapódott tegnap egy gépkocsi, amelynek utasa, egy 17 éves fiatalember életét vesztette. A volán mögött ülő 21 éves férfit a kiérkező mentőhelikopter életveszélyes sérülésekkel szállította egy fővárosi kórházba.

A helyszínen életét vesztette egy személygépkocsi vezetője, amikor autójával egy kanyarban lesodródott az útról és fának ütközött, majd felborult szombaton az 5402-es út Harkakötöny melletti szakaszán. A Kiskunhalast Kiskunmajsával összekötő úton történt balesetnél megjelent Kolompár Orbán, az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) vezetője. A hírek szerint az egyik rokona a sérültek között van. A kocsiban egy személy súlyos életveszélyes, két személy súlyos és egy ember könnyebb sérüléseket szenvedett. Az autó átvizsgálása során az egyik utas ruhájában találták meg a 32 darab tablettát, melyről a teszt kiderítette, hogy kábítószernek minősül. Kábítószerrel való visszaélés gyanúja miatt a rendőrség ismeretlen tettes ellen nyomozást indított.

Hárman életüket vesztették, amikor egy személygépkocsi fának csapódott a 76-os fõút 10. kilométerszelvényénél, Sármellék és Fenékpuszta között, a hajnali órákban
Hárman életüket vesztették, amikor egy személygépkocsi fának csapódott a 76-os fõút 10. kilométerszelvényénél, Sármellék és Fenékpuszta között, a hajnali órákban
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.