Kozso ellopta a show-t a Mr. Presidenttől

Felment a színpadra és kivette a 90-es években népszerű Mr. President együttes frontemberének kezéből a mikrofont egy retro bulin Kozso – tudta meg a Blikk.

Az ötvenéves énekes, dalszerző a Liget Clubban lépett fel az Ámokfutókkal azon a retro bulin, melyen a 90-es évek slágergyárosai közt a Mr. President nevű német formáció is megjelent. Miután Kozso saját etapja lement, a színpad mellett állva nézte a többi együttest, és amikor a már említett csapat lépett fel, a magyar énekes váratlanul elragadta a mikrofont a frontember, LayZee kezéből.

A bulvárlap olvasóriportere elmondása szerint Kozso arról beszélt, hogy tulajdonképpen a Mr. President neki köszönheti a sikerét, mert az aranylemezükön szereplő dalok többségét ő írta. Persze mindez magyar nyelven hangzott el, úgyhogy a német énekes és a táncosai egyetlen szót sem értettek az egészből.

A zavarba ejtő jelenetet a közönség sem tudta mire vélni. Kozso a Blikknek tagadta a történteket, majd mégis elismerte a kínos jelenetet, amit csak viccnek szánt.

– A lényeg, hogy immár 15-20 éve jó kapcsolatot ápolunk az együttessel. Tulajdonképpen én voltam az első, aki bevezette őket Magyarországon, aki megismertette őt személyesen a magyar közönséggel. Nem hiszem, hogy bármi gond lett volna abból, hogy felmentem hozzájuk a színpadra – magyarázta az énekes, aki azt is elmondta: a jövőben közös dalt szeretne írni a Mr. Presidenttel.

A háromtagú Mr. President rövid ideig tartó szárnyalása az 1995-ös Up'n Away című albummal kezdődött. Sikereik csúcsát az egy évvel később, az idén épp 20 éves Coco Jamboo című slágerrel érték el, ami még az Egyesült Államokban is tündökölt egy ideig a slágerlistákon, igaz, nem túl előkelő helyen, de német csapatról lévén szó, ez is szép eredménynek számított.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.