Közös nyaralást tervez a két sztármami

Közös családi nyaralásra megy Beyoncé és Gwyneth Paltrow. A két sztár évek óta jó barátságot ápol, zenész férjeiken keresztül ismerték meg egymást. Ezúttal csajos kikapcsolódást terveznek, Toszkánába utaznak csemetéikkel együtt.

A barátnők már ki is bérelték a nyaralás helyszínéül szolgáló ötcsillagos, saját úszómedencével rendelkező villát Toszkánában. A luxusutazásra gyerekeiket is magukkal viszik: Beyoncé a 8 hetes újszülöttjével, Blue Ivy-val, Gwyneth a 7 éves Apple-lel és az 5 éves Moses-szel utazik.

A díjátadón Gwyneth Paltrow is tiszteletét tette.
Actress Gwyneth Paltrow arrives at the 63rd Primetime Emmy Awards in Los Angeles September 18, 2011. REUTERS/Danny Moloshok (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT) (EMMYS-ARRIVALS)

Egy bennfentes forrás azt nyilatkozta a The Sunnak, hogy a sztármamik a tervek szerint jógázással és wellnesszezéssel fogják tölteni az idejüket, sőt az újdonsült kismamának maga Gwyneth tanácsolta a babajóga kipróbálását.

A színésznő már régóta nemcsak a jóga, hanem a makrobiotikus táplálkozás híve is. A nyaralás alatt állítólag Gwyneth kedvenc fogásait szolgálják fel a hírességeknek.

A makrobiotikus étrend a vegetáriánus táplálkozáshoz hasonló, a módszer filozófiája szerint az ételfajták jin és jang típusokba sorolhatók, amelyek kiegészítik egymást. Nem fogyasztanak viszont tejtermékeket, és egyéb állati eredetű ételeket sem, a napi táplálék 50-60%-a főtt, teljes értékű gabonafélékből áll.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.