Közlekedési kilátások a fővárosban: kritikus, de nem reménytelen

Szombaton komoly, de nem kikerülhetetlen forgalmi korlátozások mellet zajlik a több tízezres Critical Mass biciklis és babakocsis felvonulás.

A Critical Mass kerékpáros felvonulás szombaton 15 órakor indul a Roosevelt térről a Lánchídon át, a rendezvény miatt 15.00 és 17.30 óra között nem lehet autóval közlekedni az Erzsébet híd Pestre vezető oldalán, a Lánchidat pedig teljesen lezárják - tájékoztatták a szervezők csütörtökön az MTI-t.

A felvonulás ideje alatt a főbb útvonalak közül nem lehet közlekedni vagy csak rendkívül lassan lehet majd haladni Pesten az Andrássy úton, az alsó rakparton, a Teréz körúton, a Szent István körúton, Budán pedig a felső rakparton, a Fő utcában, az Attila úton, a Krisztina körúton és a Hegyalja úton. Torlódás várható a Hősök terén, az Erzsébet körúton, a Szabadság hídon és a Petőfi hídon is.

A szervezők közlése szerint az érintett vonalakon közlekedő autóbuszok lassabban, helyenként kerülőúton járnak majd, így érdemes inkább villamossal vagy metróval utazni.

A felvonulás részleteiről és a kerülőutakról a Critical Mass honlapján, valamint Facebook-os információs oldalukon adnak felvilágosítást a szervezők.


Hogyan kerüld el a Critical Mass-t nagyobb térképen való megjelenítése
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.