Kovács Tamás Péter a világ legszebb gyereke

Kovács Tamás Pétert választották a világ legszebb kisfiújának múlt héten a Moszkvában megrendezett 2015 Princess&Prince of the Universe nevű gyermekszépségversenyen.
A nemzetközi gyermekszépségversenyen ilyen jó eredményt még egyetlen magyar sem ért el.
A nemzetközi gyermekszépségversenyen ilyen jó eredményt még egyetlen magyar sem ért el.
Forrás: Facebook

„Leírhatatlanul boldogok vagyunk, az utolsó pillanatig nem is reméltük, hogy Toncsi nyerni fog. Nagyon erős volt a mezőny, összesen 38 gyermek indult. Egy hétig voltunk Moszkvában, az első napokban próbák és interjúk zajlottak, mindez angolul és oroszul. A nyelvi nehézségek ellenére azonban minden rendben ment, és végül az eredményhirdetésnél mindannyian együtt sírtunk az örömtől” - idézi a Hír24 a nyolcéves kisfiú édesanyját, Lilit.

A kenderesi Kovács Tamás Péter Magyarországon már több versenyen ért el szép eredményeket. Mint édesanyja elmondta, a modellügynökségükön keresztül figyeltek fel a fiúra, miután metetszett a portfóliója, meghívták az Oroszországban megrendezett versenyre. 

A nyolcéves Kovács Tamás Péter nyáron Los Angelesbe utazik egy újabb megmérettetésre.
A nyolcéves Kovács Tamás Péter nyáron Los Angelesbe utazik egy újabb megmérettetésre.
Forrás: Kovács Tamás Péter facebook oldala

Bartolovics Ildikó, a Sztárcsemete Modellügynökség vezetője elmondta, Tamás győzelmével meghívást kapott egy újabb komoly világversenyre, amelyet a nyáron rendeznek majd meg Los Angelesben. A nemzetközi gyermekszépségversenyen ilyen jó eredményt még egyetlen magyar sem ért el.

A moszkvai világversenyen a 14 éves Kovács Lili is szép eredményt ért el: a lányok mezőnyében bekerült a legjobb négy közé.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.