Kötéllel és golyóval büntetné a menekültsegítőket egy felvidéki tanár

A révkomáromi Selye János Gimnázium egyik tanára nyilvános Facebook-oldalán őrjöng, a menekültekkel kapcsolatban elképesztően szélsőséges nézeteket terjeszt. a menekültgáncsoló operatőrt például magasztalja tettéért.

„Hazaárulásért kötél, jobb esetben golyó jár. Remélem, ezek a cionista férgek ki fogják érdemelni” – írja a gimnáziumi tanár közösségi oldalán arra a hírre reagálva, hogy több magyar értelmiségi levélben Angela Merkel német kancellárhoz fordult, hogy fogadják be a Magyarországról érkező menekülteket.

Paraméter felvidéki portál szerint a tanár többnyire álhíreket vagy szélsőséges nézeteket valló oldalak tartalmait osztja meg a Facebookon. A lap megjegyzi, hogy bár mindenki maga felel azért, mit oszt meg közösségi oldalán, de azért nem mindegy, hogy milyen szélsőséges nézeteket vall egy gimnáziumi tanár.

A pedagógus büszkén kiáll a menekültgáncsoló operatőr, László Petra mellett, és bátornak nevezi őt.

A gimnáziumi tanár azt írja, elmebeteg, jól fizetett alkoholista idióták vezetik a vesztébe Európát, és Ausztrália szerinte nem menekülteket, hanem 12 ezer fanatikus idiótát akar befogadni.

A Paraméter megkereste Andruskó Imrét, a Selye János Gimnázium igazgatóját, aki elmondta, nem figyeli, hogy az intézmény alkalmazottai mit csinálnak az iskolán kívül, de a jövő héten kérdőre vonja a tanárt a bejegyzésekkel kapcsolatban.

Időközben a gimnáziumi tanár is reagált a sajtóban megjelent cikkekre. A pedagógusnak esze ágában sincs letörölni a gyűlölködő bejegyzéseket, vállalja a véleményét.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.