Kórházban az áldozat és a cserbenhagyó gázoló

Súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba a mentők csütörtökön egy nőt, akit elgázolt egy kisteherautó Szegeden; a jármű vezetője megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről, őt később az utcán eszméletlen állapotban találták meg a rendőrök

Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjének tájékoztatása szerint a helyszíni szemle alapján a jármű a szegedi Szabó János utcán haladt, amikor eddig tisztázatlan körülmények között letért az útról és elütötte a vele azonos irányban kerékpározó 38 éves nőt, akit ezután métereken keresztül magával vonszolt. Ezután a helyszínről megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott. A mentők az asszonyt életveszélyes sérülésekkel vitték a szegedi Traumatológiai Klinikára.

A Szegedi Rendőrkapitányság hamarosan megtalálta a baleset okozó járművet, amelynek sofőrje a közelben eszméletlenül feküdt a földön, így őt is kórházba kellett szállítani. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a 47 éves szegedi lakos nem állt alkoholos befolyásoltság alatt, azt, hogy mi történt vele, még vizsgálják.

A kapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja a baleset körülményeit, a járművezető egyelőre nincs kihallgatható állapotban - tette hozzá a főhadnagy.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.