Kombájn gázolta el a holtan talált somodori férfit

Egy kombájn gázolta halálra pénteken azt a somodori férfit, akire aznap este találtak rá az úton. Nem zárható ki, hogy a munkagép vezetője nem észlelte a balesetet - tájékoztatta az ügyben elrendelt nyomozás fejleményéről a rendőrség hétfőn az MTI-t.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálatának szombati közlése szerint a 61 éves férfi holttestére Somodor külterületén, az úton talált rá egy arra haladó gépjármű vezetője.

A segítségnyújtás elmulasztása miatt ismeretlen tettes ellen indított rendőri eljárás során a helyszíni nyomokból megállapították, hogy a férfin vélhetően egy mezőgazdasági gép hajtott keresztül - tudatta a rendőrség a hétfőn kiadott közleményben. Eszerint az adatgyűjtés és tanúkihallgatás eredményeként még szombaton megtalálták a férfin keresztülhajtó kombájnt, és a baleset okozóját is azonosították.

Az ügyben a rendőrség szakértő bevonásával folytatja az eljárást. Az első adatok nem zárják ki, hogy a kombájn vezetője nem észlelhette a balesetet - olvasható a közleményben.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.