Kómába esett Mészáros Mihály

Eszméletlen állapotban talált rá ügynöke Mészáros „Michu” Mihály magyar származású színészre, aki jelenleg kómában fekszik egy Los Angeles-i kórházban.

Az Origo a TMZ bulvárportálra hivatkozva azt írja, hogy a budapesti születésű, mindössze 83 centiméter magas, 76 éves színész évek óta egészségügyi problémáktól szenved.

Az eszméletlen férfira még múlt héten talált rá a saját lakásában a menedzsere, Dennis Varga. Mészárost azonnal kórházba szállították, ahol kómába került, és orvosai szerint nem sok esély van rá, hogy állapota javulni fog.

Michu (jobbra) Michael Jacksonnal köszöntötte a hat éves Farkas Bélát a budapesti Bethesda Gyermekkórház előtt 1996 július 23-án. A kisfiúnak Jackson finanszírozta életmentő máj transzplantációját 1995-ben, Belgiumban.
Michu (jobbra) Michael Jacksonnal köszöntötte a hatéves Farkas Bélát a budapesti Bethesda Gyermekkórház előtt 1996. július 23-án. A kisfiúnak Jackson finanszírozta életmentő májtranszplantációját 1995-ben, Belgiumban.
STR / Reuters

Mészáros Mihály az amerikai cirkuszokból érkezett a filmek és sorozatok világába a 80-as években. Karrierje legismertebb állomását az ALF című vígjátéksorozat jelentette. A címszereplő földönkívüli (aki hajótörést szenved a Földön, de egy amerikai család befogadja) ugyan egy bábfigura volt, de a szakmában csak Michunak becézett Mészáros bújt a szőrös idegen bőrébe, ha annak nemcsak ülnie, de mozognia is kellett.

Az akrobataként és kaszkadőrként is tevékenykedő színész feltűnt az 1989-es Nicsak ki beszél?-ben, ahol Mikey dublőre volt, szerepelt továbbá a Pee Wee nagy kalandja és a Sátánfajzat – Warlock 2. című filmben is.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.