Kökény Attila, a Fásy mulató sztárja

„Kéremszépen, így kell muzsikálni” – írja a hozzászóló a régi Kökény Attila-felvételt nézve a youtube-on, s tényleg: most jött el az a pillanat, hogy mindenki módszeresen szégyellni kezdje magát. Mert az még hagyján, hogy a Kökény Attila-Nyári Kálmán duót senki nem vette észre Pedró kocsmájában (hol?) vagy az RTL Klub reggeli műsorában, de hogy a Fásy mulatóbeli performansz után nem estek neki a menedzserek, na, ez azért maga a skandalum.

Ez a böngésző nem támogatja a flash videókat

Bunyós Pityu, de még Fásy Zsüliett is sztár lett, amióta föllépett az ízlésesen dizájnolt, értő moderátori tevékenység és narratíva mellett zajló Zeneexpresszben, csak Kökény nem? Innen is látszik, hogy bánik Magyarország az ő tehetségeivel, pedig nézzék csak meg: Kökény Attila már akkor is értőn lakodalmasította-dzsesszesítette a Vigyél el című Katona Klári-slágert, amikor Miklósa Erika még a közelében sem volt. Hangja képzett, ebben a műfajban valóságos unikum, muzikalitásához kétség sem fér, és még ezt a Fásy Mulatóban is jól megmutatta: mi kellett volna még, hogy befusson?

Most bezzeg mindenki kökényattilázik és attól tart, hogy eltűnik a fiú az idehaza előélet nélküli Tolvai Renáta árnyékában, mehet majd valóban bárénekest játszani a Velence-Szantorini hajóútra német nyugdíjasok közé. És most bezzeg jól körbemegy a médián ez a youtube-os felvétel is, hogy tudniillik ez az Attila milyen szépen énekelt már akkor is, nem csak a Megsztárban, ahol az összes zsűritag azon ájuldozott, miként nem sikerült Kökénynek harmincöt éves korára befutnia.

Hát, ezért. Máskor tessék szépen Fásy Mulatót nézni.

 

Ez a böngésző nem támogatja a flash videókat
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.