Kokainnal akarta meglepni nagykorúvá vált lányát

Valószínűleg nem fogják a világ legjobb édesanyjának választani azt a brit nőt, akit több mint ötgrammnyi kokainnal kapcsoltak le a hatóságok. Az anya azt állította, hogy a droggal 18 éves lányát szerette volna meglepni születésnapján.

Egy harminchat éves kenti nő a egy limuzint bérelt és 12 csomag (körülbelül 5,65 gramm) kokaint vásárolt lánya 18. születésnapjára. Az anya csak szerette volna jól érezni magát gyerekével, de ez nem jött össze, mert a rendőrök razziát tartottak náluk a drogkereső kutyáikkal. A tisztek a kábítószert lefoglalták, a nőt pedig letartóztatták.

Az anya a bíróságon is azt állította, hogy a lánya szülinapjára vásárolta a kokaint. Craig Evans ügyész azt mondta, a két nő Londonba tervezett menni limuzinnal, és biztosítani szerették volna a jó hangulatot utazásukon.

Telegraph szerint a harminchat éves anyának nem ez az első bírósági ügye, korábban is elítélték kábítószer birtoklásáért. Akkor azonban hamar szabadulhatott, mert ügyvédje azt hozta fel védelmére, hogy kiskorú fiára rossz hatással lehet, ha az anyát bezárják, valamint a nőnek a nagymamáját is gondoznia kell.

Az anya most nem úszta meg a drogbirtoklást, kilenc hónap letöltendő börtönbüntetésre és 250 óra közmunkára ítélték egy évre felfüggesztve.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.