Húsvéti vérengzés a főtéren

Hétfőre virradó éjjel kóbor kutyák végeztek azzal a tíz nyúllal, melyeket a gyerekek szórakozására állítottak ki egy körbekerített területen Temesvár főterén.

A városháza egyik alkalmazottja szerint a nyulak köré épített kerítés túl alacsony volt, a kutyáknak nem jelentett gondot, hogy átugorják. Az elpusztult nyulakat a közösségi rendőrök találták meg. Belső vizsgálat indult, a központban járőröző rendőrök jelentéseit nézik át. 

Nyolc hetes németországi nyuszik. Ők készülhetnek a húsvétra
Eight-week-old Chinchilla rabbits are pictured at a rabbit farm in Moosburg north of Munich March 22, 2010. The rabbits at the farm are bred to compete in rabbit shows. REUTERS/Michaela Rehle (GERMANY - Tags: SOCIETY ANIMALS)

A rendőrségi szóvivő azonban előre kijelentette: a közösségi rendőrök feladata az állampolgárok és nem a nyulak védelme. Hozzátette, hogy már többször hívták őket kóbor kutyák miatt, ők értesítették ugyan az illetékes céget, de az elutasította a közbelépést.

A húsvéti nyuszikat pótolták, és reménykednek, hogy az újabb alom nem válik a kóbor kutyák áldozatává - írja a manna.ro.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.