Klasszikusok 3D-ben

Az Oroszlánkirály után újabb Disney-klasszikust vesznek elő és konvertálnak át 3D-be. 2012. január 13-tól mozikba kerül a Szépség és a Szörnyeteg 3D-s kiadása.

A Szépség és a Szörnyeteg című rajzfilmet először 1991-ben vetítették a mozikban, azóta pedig 171 millió dollárt hozott a konyhára. Az idén bemutatott Oroszlánkirály 3D szépen hozta a számokat, csak úgy csilingeltek a kasszák, a Disney pedig meglátta az ebben rejlő lehetőséget. A recept egyszerű: végy elő régebbi sikeres rajzfilmeket, turbózd fel őket és öntsd 21. századi köntösbe - vagyis konvertáld át 3D-be.

A januárban a mozikban landoló új Szépség és a Szörnyeteget az eredeti csapat veszi kezelésbe, és a napokban a trailerrel is előrukkoltak.

A dolog pedig nem marad ennyiben, nagy valószínűséggel jövő szeptemberben érkezik a Némó nyomában 3D is.

Ez a böngésző nem támogatja a flash videókat

A filmek szerelmesei pedig örülhetnek, nem csak a '90-es évek népszerű rajzfilmjeit veszik elő újra. James Cameron - követve a Disney törekvéseit - szeretné ismét legendás filmje elé ültetni a közönséget, így készül a Titanic 3D-s verziója is.

A film stílusosan jövő áprilisban érkezik a mozikba, a híres hajó elsüllyedésének 100. évfordulóján – Cameron ennél jobban nem is időzíthetett volna.

Ez a böngésző nem támogatja a flash videókat
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.