Klapka György felszámolja a birodalmát

Megválik a Vámház körút 9 alatt található híres üzletétől, és egyéb ingatlanjaitól Klapka György, aki ma ünnepli 87. születésnapját.

Bejelentette visszavonulását Klapka György. Az aranyember a Borsnak beszélt arról, hogy valóban felszámolja a birodalmát.

- Ma beléptem a nyolcvannyolcadikba, elég volt! - mondta a lapnak Klapka, aki eladja ingatlanjait, így a Vámház körút 9-et is. Az üzletember szerint nem kell neki a pénz, de nem akarja, hogy csak úgy álljanak, ha nem tud vele mit kezeni.

Klapka neje állítólag sokat nehezményezte, hogy férje hatkor kel, és késő estig dolgozik. Ez is oka volt annak, hogy az 1928-ban született üzletember úgy döntött, befejezi a vállalkozásait.

Azért nem kell félteni, nem marad teljesen vállalkozások nélkül, a dió-biznisz ugyanis megmarad. Pár év alatt több mint nyolcezer fája lett. - Ilyen modern dió nincs még egy Magyarországon. Nem csak lerázzuk ám, sok munka van vele - mondta az üzletember, aki a dió mellett az aranysó vállalkozást is szeretné megtartani, mivel azt elmondása szerint egyededül ő gyártja Európában.

Klapka szerint a gyógyászatban használt aranysónak is szerepe van abban, hogy még mindig tud dolgozni, és jól van. Elkerüli őt a megfázás, és a betegség.

Az üzletembernek fogalma sincs mit fog kezdeni az eladásokból befolyó sok pénzzel, de azt elmondta, továbbra is szeretné az egyszerű emberek életét élni.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.