„Meg fogsz dögleni” – kiabálta a kalapácsos pszichopata

Ki akarta próbálni, hogy milyen érzés gyilkolni – ezt mondta kihallgatásakor a nyomozóknak az a férfi, aki egy ácskalapáccsal próbált megölni egy monori taxist.

Az eset még az év elején történt, de annak részleteiről most számolt be bővebben a Blikk. A férfi egy plázánál szállt be a 44 éves taxis mellé, és arra kérte, vigye el őt Monor mellé. Amikor P. Attila beszállt az autóba, előkapott egy ácskalapácsot, és azzal a taxis fejét kezdte ütni.

A sofőrnek szerencsére volt annyi lélekjelenléte, hogy kiugorjon a kocsiból, de a támadó üldözőbe vette.

„Meg fogsz dögleni” – kiabálta a kalapácsos férfi a taxis felé, aki végül visszarohant a kocsihoz, és meg sem állt Gyömrőig, ahol értesítette a hatóságokat.

P. Attilát sikerült hamar elfogni. A férfi kihallgatásakor azt állította, már gyermekkorában is foglalkoztatta a gyilkosság gondolata, de most jutott el odáig, hogy ki is akarja próbálni. A taxissal semmi baja nem volt, egyszerűen ki akarta próbálni, milyen ölni.

A férfi pár hónap börtön után döntött úgy, hogy visszavonja a vallomását, de nem tudta megindokolni, hogy miért. A Blikk úgy tudja, a bűnöző tisztában volt azzal, hogy emberölési kísérlet miatt sok időt tölt majd rácsok mögött, de abban bízik, hogy Romániában ülheti le büntetését, mert családja ott él.

A férfi ügyvédje elmondta, hogy ügyfele jelenleg előzetes letartóztatásban van, de hamarosan vádat emelhetnek ellene. A szakértő szerint a férfi egyértelműen pszichopata lehet.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.