Plázában, gyerekeik előtt szexeltek

Nyolc hétre kitiltottak Londonból egy bevándorló házaspárt, mert idén júliusban egy bevásárlóközpontban éltek nemi életet. A terhes asszony és férje akkor sem hagyta abba a szexet, amikor a gyerekeik megzavarták őket.

A jelenetet a Westfield bevásárlóközpont biztonsági kamerája rögzítette. Ezen az látszik, hogy a 25 éves, várandós Akeela Ali és férje, a 26 éves Fahad Bilal egy kanapén egymásnak esik. Az aktus jó tíz percen át tartott miközben a házaspár három és öt éves gyerekei mindent láttak, többször meg zavarták őket.

Bár reggel nyolckor a bevásárlóközpontban kevesen voltak, a környéken a sajátjaikon kívül más gyerekek is játszottak.

A bíróságon Ali és Bilal elismerte bűnösségét és bocsánatot kért a nyilvános szex miatt. Mint nyilatkozták, csak csókolózni akartak, de úgy elkapta őket a hév, hogy azt se tudták, mit tesznek, egyszerűen csak megtörtént a dolog. Az asszony a várandósság miatti hormonális változásokat okolja a történtekért.

A Hammersmith Városi Bíróság csütörtökön ítélte el a párost a közerkölcs megsértéséért. A nyolc hetes kitiltás mellett a munkanélküli házaspárnak 60 fontos büntetést és 180 fontos eljárási díjat is fizetnie kell, melyet két hetente 10 fontos részletekben kell megfizetniük.

A nyolc hetes kitiltást a férfi csak két alkalommal szegheti meg legálisan, novemberben ugyanis kétszer lesz jelenése a bevándorlási hivatalban - írja a Daily Mail.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.