Hallgassa meg Madonna új számát!

Ugyan Madonna még szeptemberben 2012 februárjára ígérte új kislemezét, a napokban kiszivárgott egy szám a készülő albumáról.

Miközben szeptemberben a Velencei Filmfesztiválon a W.E. című filmjét promózta, Madonna hivatalosan is bejelentette, hogy a következő lemeze valószínűleg 2012 tavaszán jelenik majd meg. Az akkori beszámolója szerint az első kislemezt leghamarabb február környékén hallhattuk volna, azonban úgy tűnik, változtak a tervek.

Madonna a 36. Torontói Filmfesztiválon.
Director Madonna arrives on the red carpet for the film "W.E." during the 36th Toronto International Film Festival (TIFF) in Toronto September 12, 2011. REUTERS/Mark Blinch (CANADA - Tags: ENTERTAINMENT PROFILE TPX IMAGES OF THE DAY)

Mindenki legnagyobb meglepetésére ugyanis a napokban megjelent a neten egy állítólagos Madonna-szám. A Give Me All Your Love egészen más, mint Madonna legutóbbi lemezeinek slágerei. Nekünk már a szám legelején Avril Lavigne jutott az eszünkbe, majd kicsit Kylie Minogue utánérzésünk támadt, később pedig feltűntek a mostanában oly divatos dubstep-elemek is.

A készülő lemezről tudni lehet, hogy nagyrészt William Orbit készíti, aki a Ray of Lightnál is segített neki, 1998-ban. Az ő hatása is érződik az új számon, ami elsőre mindenképpen furcsa. Az énekesnő egyelőre nem nyilatkozott a kiszivárgott dallal kapcsolatban, nagyon úgy tűnik, ez tényleg az ő száma.

Ez a böngésző nem támogatja a flash videókat
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.