Kiszagolták a drogot a rendőrök a III. kerületben

Két férfi ellen folytat eljárást kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt a Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi rendőrkapitánysága, egyiküket a Sziget fesztiválon, másikukat a fesztivál közelében fogták el.
A rendőrség honlapján pénteken közölte: a járőrök igazoltatták B. Félix 23 éves hajdúszoboszlói lakost és egy vele utazó férfit a III. kerületi Búza utcánál csütörtök este, mert autójukból "erős marihuánaillat terjengett". A 23 éves férfi igazoltatásakor elismerte, hogy az egyik ülés alá rejtette marihuánás cigarettája maradékát. Az autót átvizsgálásakor a rendőrök egy táskában 40 kábítószergyanús tablettát, két 10-10 lapkából álló bélyeget, 1,9 gramm fehér port, 1,1 gramm zöld növényi származékot, valamint 22,8 gramm fehér, zselés állagú anyagot, továbbá több mint százezer forint készpénzt találtak, amelyeket lefoglaltak.

Közölték: P. G. 39 éves olasz állampolgárnál a rendőrök szintén csütörtök este nagy mennyiségű kábítószergyanús anyagot találtak. A férfi a Sziget fesztivál egyik helyszínén gyanúsan viselkedett, a rendőrök azután intézkedtek vele szemben, hogy egy nőnek színes pirulákat mutatott. Mikor átvizsgálták a ruháit, előkerült 9 zöld és 35 kék kábítószergyanús tabletta, valamint egy zacskóban 26 pakett, benne kristályos granulátummal. A férfi folyamatosan ellenállt az intézkedés alatt, azt állította, hogy koffeines és taurinos tabletták vannak nála.

Mint írták, P. G.-t és B. Félixet őrizetbe vették a nyomozók, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.