Kislányt hozott a gólya a gyönyörű topmodellnek

Anyai örömök elé nézett a Victoria's Secret egykori, csodaszép angyala: kislányát teljes titokban, otthon hozta a világra még szerdán, ám a hírt csak két nappal később jelentette be.

Az egész világ Katalin hercegnő várandósságáról beszél, pedig nem a leendő trónörökös volt az első híres baba az elmúlt napokban.

Állítólag Jennifer Aniston is gyermeket vár - ezúttal tényleg -, míg a topmodell Gisele Bünchen pénteken a Facebook-oldalán közölte, hogy szerdán megszületett második gyermeke.

Noha néhány pocakos fotó miatt már egy ideje lehetett sejteni, hogy a szupermodell állapotos, ám Gisele hivatalosan sosem jelentette be, hogy babát vár. Nem zavartatta magát még akkor sem, amikor a paparazzik egy meghitt tengerparti családi pikniket fotózták le: a zöld bikinit viselő szépség hasa már egyértelműen doborodott.

Ezért is meglepő, hogy most éppen saját maga adott hírt a gyermekáldásról, sőt, még egy képet is közzétett a csöppségről.

…és Gisele Bündchen szupermodell
…és gisele Bündchen szupermodell

„Nagyon szerencsésnek érezzük magunkat, hogy újra átélhettük a születés csodáját, és örökké hálásak leszünk, hogy egy ilyen kis angyal szülei lehetünk. Vivian Lake december ötödikén, otthon született meg. Makkegészséges és élettel teli. Köszönjük a támogatásotokat és a jókívánságokat! Áldjon meg a jó isten titeket és családotokat is!” - írta Gisele.

További részleteket egyelőre nem lehet tudni. A 32 éves modellnek már van egy három éves kisfia, Benjamin, a férjétől, Tom Bradytől.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.