Kislánnyal erőszakoskodott a székesfehérvári plázában

Megkérdezte, merre kell mennie, majd az autójába ültette, és erőszakoskodni kezdett a 12 éves kislánnyal egy többszörösen büntetett előéletű férfi

Autójába kényszerített egy 12 éves kislányt, és erőszakoskodott vele Székesfehérváron egy 32 éves férfi, andőrség őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

A bűncselekmény kedden délután történt. A férfi a város egyik forgalmas utcáján leszólította a kislányt, megkérdezte tőle, hogy merre talál egy bizonyos utcát, azután megpróbálta rávenni, hogy az autójába ülve mutassa az utat. A gyerek erre nem volt hajlandó, mire megfenyegette és a kocsijába kényszerítette. A pláza tetőparkolójába hajtott vele, és erőszakoskodni próbált vele, később a felsővárosi területen kitette a kocsijából.

A kislány hazaérve, elmesélte a történteket az édesapjának, ő értesítette a rendőrséget. A rendelkezésre álló adatok alapján még aznap éjjel elfogták és őrizetbe vették az erőszakoskodót. Tizennyolcadik évét be nem töltött személy sérelmére elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette, illetve szemérem elleni erőszak bűntette miatt indítottak ellene eljárást, és kezdeményezték előzetes letartóztatásba helyezését.

A férfi eddig háromszor volt büntetve több rendbeli erőszakos közösülés bűntette, szemérem elleni erőszak bűntett kísérlete, valamint különös visszaesőként szemérem elleni erőszak bűntette miatt.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.