Kiskunlacházi gyilkosság: továbbra sincs gyanúsított

Még mindig nincs gyanúsítottja a tavaly novemberben Kiskunlacházán elkövetett gyermekgyilkosságnak, ezért a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a nyomozás újabb, hatvan napos meghosszabbítását fogja kérni a főügyészségtől – tudta meg az MTI hétfőn Papp Péter bűnügyi igazgatótól.

Papp Péter közölte: azért van szükség az újabb kérelem benyújtására, mert a januárban engedélyezett hosszabbítás határideje  március 23-án lejár. Hozzátette: a nyomozás továbbra is ismeretlen  tettes ellen folyik – tehát gyanúsított még nincs. Nagy erőkkel  dolgoznak az ügyön: eddig több mint 300 embert hallgattak ki, és  csaknem 100 embertől vettek DNS mintát.

A bűnügyi igazgató azt is közölte, hogy az összesen 11 milliós  nyomravezetői díj ellenére sem érkezett értékelhető, érdemi  lakossági bejelentés, információ. Az MTI tudósítójának korábban Kiskunlacházán többen azt mondták,  hogy nem nyugszanak a kedélyek, és nem is fognak mindaddig, amíg a  rendőrség meg nem nevezi a tettest.

Tavaly november 23-án hajnalban egy fás, ligetes részen érte  halálos támadás a diszkóból egyedül hazafelé tartó 14 éves H. Nórát.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.