Kisfiút molesztált az Allee takarítója

Egy négytagú újbudai család csütörtök este vacsorázott a plázában, amikor az első osztályos gyereknek vécére kellett mennie. A szülők biztonságosnak ítélték a helyet és a helyzetet, ezért egyedül engedték el a kisfiút a mosdóba, miközben ők az öthónapos testvérée vigyáztak.

A gyermek rémülten tért vissza szüleihez, akiknek többszöri faggatózására sírva mesélte el, mi történt vele. Miután bement a mellékhelyiségbe, magára zárta az ajtót, s vécépapírt terített az ülőkére. Ekkor észrevette, hogy az ajtó alatti részben valaki kukucskál, majd szól neki, hogy nyissa ki az ajtót. A fiú ijedten felhúzta a nadrágját, majd ajtót nyitott az előtte álló takarítónak. Az allees egyenruhát viselő férfi gorombán ráförmedt a gyerekre, hogy ne tegyen papírt az ülőkére. A fiú elegett tett a kérésnek, és visszazárta az ajtót. Dolga végeztével kinyitotta az ajtót, ekkor a 24 éves takarító belépett hozzá, bezárta az ajtót, és megmutatta nemi szervét a kisfiúnak.

A szülők a történet hallatán azonnal felelősségre vonták a férfit, akit pénteken fel is jelentettek – írta az Index. A rendőrség szombati közleménye szerint szeméremsértés elkövetésének gyanúja miatt folytatnak eljárást T. Roland budapesti lakos ellen. A férfit elfogták és kihallgatták.

Az újbudai bevásárlóközpont vezetőségét mélységesen megrázták a történtek, s belső vizsgálatot rendeltek el. A pláza takarítását egy külsős cég végzi. A történtek után a férfit azonnal kirúgták.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.