Kisfia lökte a liftaknába az anyát

Az összetört apa szerint a legszomorúbb dolog az, hogy kétéves fiának egész életén át cipelnie kell azt a terhet, hogy ő okozta anyja halálát.

Xie Hong Fenget egy liftakna alján találták holtan a kínai hatóságok. A rendőrség úgy véli, a negyvenöt éves anya éppen az aknába eset kulcsait kereste, mikor kétéves fia meglökte őt – számol be az esetről a Mirror.

Az épület gondnoka elmesélte, hogy a nő a szemetet vitte le, mikor elejtette kulcsait, és megkérte őt, hogy segítsen neki: „Mondtam neki, hogy egy emelettel feljebb húzom a liftet, és közben nyitva hagyom az ajtót, hogy ki tudja szedni a kulcsait" – mesélte Yang Shao, aki mire lement megnézni a nőt, már csak a kétéves fiát látta.

Amikor megkérdezte a gyereket, hol van az anyja a fiú azt válaszolta, hogy lelökte őt. A gondnok ekkor benézett az aknába, ahol meglátta a halott nőt.

A rendőrség szóvivője elmondta, sajnos nincs biztonsági felvétel az incidensről, ezért nem fog kiderülni, valójában mi történhetett. A fiú azonban a rendőröknek is elismerte, hogy ő lökte le édesanyját. A hatóságok szerint baleset történt, ezért senki ellen nem emelnek vádat.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.