Kirúgták az énekesnőt az X-Faktorból?

Úgy hírlik, hiába kapott 15 milliós álomgázsit az amerikai X-Faktorban Britney Spears, mégse fektetett elég energiát a feladataiba, így megválnak tőle.

Simon Cowell, a tehetségkutató megálmodója úgy döntött, Demi Lovato után a másik női mentort, Britney Spearst is lecseréli – írta meg az US Weakly.

A 31 éves énekesnővel már az első adásoktól kezdve problémák voltak, egy alkalommal például kivonult a stúdióból, amikor egy versenyző a válogatón az ő dalát énekelte hamisan. Spearst sokan utálták azért, mert kemény kritikával illette a próbálkozókat, mások szerint viszont már nagy szükség volt az ő őszinteségére. Bennfentesek szerint azonban nem botrányai vagy éles nyelve, hanem (éppen ellenkezőleg) egysíkúsága, unalmassága miatt válnak meg tőle a producerek, akiknek az őrült Britney-re volt szükségük.

Mindennek ellentmond, hogy Simon Cowell még októberben azt nyilatkozta, Britney nagyon jó mentor, igazán elkötelezett és sokkal többet dolgozik, mint amit gondolnak róla. Meglehet tehát, hogy nem a botrányhős popdíva viselkedése az esetleges búcsúzás oka, hanem egyszerűen az a tény, hogy az amerikai X-Faktorban a mentorok csapatát gyakran felfrissítik (két évadonként), nehogy unalmassá váljon a műsor.

Spears azonban csak idén májusban csatlakozott az X-Faktorhoz.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.