Királyi esküvő: a menyasszonyi ruha titka

A "Kate Middleton esküvői ruhája" kifejezésre több mint 22 millió találatot ad a Google. Mióta bejelentették az eljegyzést folytak a találgatások, hogy melyik tervezőt éri a megtiszteltetés, hogy megalkothatja a trónörökös menyasszonyának ruháját.

A legvalószínűbbnek azt tartották, hogy a tervező brit lesz. A britek közül is Bruce Oldfield, aki Diana egyik kedvence volt, tűnt a legbiztosabb befutónak. A találgatásokra leginkább az adott alapot, hogy látták a Kate Middleton édesanyját és testvérét a tervező londoni üzletében. Bruce Oldfiled azonban röviddel az esküvő előtt közölte, hogy nem ő készíti a ruhát.

Sokan tippeltek az Issa márkára, vagyis Daniella Helayel divattervezőre, mert Kate Middleton gyakran viseli az ő ruháit, az eljegyzés bejelentésekor is egy Issa-ruhában volt. Felmerült még az esélyesek között Stella McCartney, sőt, Victoria Beckham neve is.

Diana hercegnő menyasszonyi ruháját egy brit dizájner, Elisabeth Emanuel tervezte. Emlékei szerint már akkor is hatalmas érdeklődés övezte a ruhát, az újságírók még a tervező kukáját is átkutatták anyagmintákat keresve. Utólag sokan elhibázottnak tartják Diana ruháját, mondván, hogy egyáltalán nem illett a hercegnő letisztult stílusához. Állítólag neki sem tetszett igazán, de 19 évesen még nem tudta érvényesíteni az akaratát.

Egyben mindenki biztos: Kate Middleton nem fog mellényúlni, stílusát eddig sem érte kritika.

Diana esküvői ruhája
Diana esküvői ruhája
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.