Kiraboltak egy bankot az Üllői úton

Egy ismeretlen férfi feltehetőleg fegyverrel megfenyegette a pénztárost a bevételt követelve. Lövés nem dördült, a rabló ismeretlen helyre távozott.

Kiraboltak egy pénzintézetet hétfő reggel Budapesten, az Üllői úton - közölte Csillag Melinda, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese.

Lövés nem dördült, a rabló ismeretlen helyre távozott
Budapest, 2010. július 26. Kiraboltak egy pénzintézetet Budapesten, az Üllői úton. Egy ismeretlen személyazonosságú férfi, feltehetőleg fegyverrel megfenyegette a pénztárost a bevételt követelve. Miután a férfi megkapott egy bizonyos összeget, ismeretlen helyre távozott. A rablás során lövés nem dördült, személyi sérülés nem történt. MTI Fotó: Illyés Tibor

A sajtóügyeletes elmondása szerint fél 9 körül ment be a bankba egy ismeretlen személyazonosságú férfi, aki feltehetőleg fegyverrel a megfenyegette a pénztárost a bevételt követelve. Miután a férfi megkapott egy bizonyos összeget, ismeretlen helyre távozott.

A rablás során lövés nem dördült, személyi sérülés nem történt - tette hozzá Csillag Melinda. Az ügyben a BRFK rablási osztálya nyomoz.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.