Kirabolták a Got Talent és az X Factor atyjának otthonát

Ékszereket és több ezer fontnyi készpénzt tulajdonított el egy betörő Simon Cowell brit televíziós producer londoni otthonából péntek éjszaka. Az Got Talent és X Factor tehetségkutatók kitalálója és családja is a házban aludt, amikor az eset történt.
A betörésben senki nem sérült meg, a riasztó végül megszólalt, amelyre a biztonsági őr is felébredt. A tolvaj azonban addigra ékszereket és készpénzt is magával vitt.

A család barátja szerint a brit tévést és barátnőjét nagyon megrázta az eset.

Simon Cowell a világ egyik legsikeresebb produkciós cégét vezeti, vagyonát legalább 300 millió fontra taksálják. A producer házában hi-tech riasztórendszer van kiépítve, és 24 órás biztonsági szolgálat is működik. A betörőnek ezt sikerült kijátszania.

Telegraph szerint pénteken rendőrök lepték el a tévés házát, és ujjlenyomatokat vettek, valamint megvizsgálták a biztonsági kamerák felvételeit. A hatóságok nagy erőkkel keresik a betörőt, akinek sikerült elmenekülnie a tetthelyről.

Nem ez az első alkalom, hogy valakinek sikerül bejutnia Simon Cowellékhez. 2012-ben egy téglával törték be a házuk ablakát, miközben a producer éppen tévézett.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.