Kilenc éve eltűnt nő holtteste után kutatnak a Tiszában

Búvárokkal kerestették a rendőrök Szentesnél a Tiszában a kilenc évvel ezelőtt rejtélyes körülmények között eltűnt Koncz Judit holttestét.

Koncz Judit 2006. július 21-éről 22-ére virradó éjjel tűnt el rejtélyes körülmények között Szentestről. Papucsot és hálóinget viselt, amikor nyoma veszett, a kertben pedig megtalálták fél pár fülbevalóját. A család kutyája reggelre elpusztult, mint később kiderült, megmérgezték. A nőnek azóta sem akadtak a nyomára. A rendőrség azonban nem bűncselekményként, hanem közigazgatási eljárásban vizsgálta az ügyet - írja a Délmagyar.

Az Országos Rendőr-főkapitányság speciális nyomozócsoportja tavaly kezdett vizsgálódni az ügyben, most augusztusban a nő volt élettársának házát és udvarát is átkutatták, arról azonban nem tudni, hogy találtak-e valamit, mert teljes hírzárlatot rendeltek el.

Koncz Judit édesapja sem tud semmi biztosat. Azt hallotta a városban, hogy a rendőrség csontokra bukkant, ám ezt az információt senki sem erősítette meg. Az a pletyka is elterjedt, hogy a fiatal nőt drótkerítésbe tekerték, és a Tiszába dobták. Itt keresték tegnap búvárokkal a holttestet. 

A rendőrség a a nyomozás érdekeire hivatkozva nem kívánt nyilatkozni az üggyel kapcsolatban.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.