Kik szeretkeztek nappal a kőszegi pizzéria kertjében?

Vajon kik szeretkeztek fényes nappal egy kőszegi pizzéria kertjében? – ez a kérdés tartja lázban az internet közönségét, legalábbis a Nyugat-Dunántúlon.

Már a Kőszegi Várszínházat is elérte annak a felvételnek a visszhangja, hatása, melyet valaki egy helyi pizzázó bokrokkal sűrűn fedett udvarán készített egy nappal szeretkező párról. A szerelmeskedést egyébként vélhetően nem látta az étterem közönsége, egyetlen embernek szúrt szemet, aki azonnal videót készített róla, s eljuttatta a nyugat.hu szerkesztőségébe. A portál közölte a felvételt, a légyott után egy kockás abroszú asztalnál helyet foglaló pár viszont nem felismerhető, arcukat kitakarták.

A kommentelők egy része kételkedik a felvétel valódiságában, szerintük a pizzéria ezzel reklámozza magát a turisztikai szezonban. A borsonline viszont úgy tudja, hogy a pár egyik tagja ismert színész. Fel is hívták az érintettet, aki azonban perrel fenyegette meg őket.

- Ez az egész egy hülyeség, és senkinek nincs joga senkit levideózni vagy lefényképezni. Ez egy nem létező probléma,  mondta a férfi ingerülten, majd bontotta a vonalat -  írja a Bors.

Olyan hírek is terjengenek, hogy a Kőszegi Várszínházhoz köthető két személyről van szó, s a videó hatására a társulatból két személyt el is bocsátottak. A nyugat.hu az igazgatót kérdezte, de ő ebben az ügyben sem most, sem máskor nem akart nyilatkozni.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.