Kihallgathatja az NNI Brad Pittet?

Magát Brad Pittet is kihallgathatja tanúként a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) - értesült a Blikk. A világsztár saját cége, a Plan B Entertainment biztosította a Vecsésen elkobzott éles lőfegyvereket.

– Mindenkit, aki érintett, kihallgatunk, de a nyomozásról továbbra is csak annyit közölhetek, hogy az szakértők bevonásával folyik – közölte Bartha László, az NNI szóvivője a Blikkel.

Az egykori Globus konzervgyár a budapesti X. kerületben, ahol felépítették a World War Z (Zombik világháborúja) című, Brad Pitt főszereplésével készülő film egyik díszletét.
Budapest, 2011. október 11. Az egykori Globus konzervgyár a budapesti X. kerületben, ahol felépítették a World War Z (Zombik világháborúja) című, Brad Pitt főszereplésével készülő film egyik díszletét. A filmet Marc Foster rendezi. MTI Fotó: Kallos Bea

A szóvivő az MTI-nek pénteken cáfolta a Blikk Brad Pitt kihallgatásáról szóló információját: - Jelenleg nincs olyan adat, amely indokolttá tenné  Brad Pitt kihallgatását a lefoglalt fegyverekkel kapcsolatban - mondta a szóvivő.

Az újság információi szerint a fegyvereket átszállították az NNI Aradi utcai bűnjelraktárába, ahol szigorúan őrzik azokat. A fegyverszakértő innen fogja egyenként elvinni az egyes fegyvereket vizsgálatra. Gyanúsítottja egyelőre nincs az ügynek.

A Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai vasárnap ütöttek rajta a Londonból érkezett fegyverszállítmányon. Az illetékesek azt mondták, csak filmes kelléknek rendelték az árut a World War Z című filmhez, de a fegyverekről kiderült, hogy nincsenek hatástalanítva, alig egy perc alatt tűzkész állapotba lehet őket hozni.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.