Kigyulladt a karácsonyfa - négy sérült Székesfehérváron

Egy székesfehérvári panellakásban kapott lángra a karácsonyfa szombat délelőtt, a tűzben négyen megsérültek - közölte a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletes szóvivője az MTI-vel.

A Kodolányi János utcában egy négyemeletes panelház harmadik emeletén keletkezett a tűz - mondta el Szabó-Bisztricz Anett. A tűzoltók kiérkezésekor a lángok már kicsaptak az erkélyre. Füsttel telítődött az égő szoba feletti lakás is, innen az ajtó betörése után egy embert mentőálarcban hoztak ki a tűzoltók.

A lángok más lakásra nem terjedtek át, de az a lakás, amelyben a fa állt, használhatatlanná vált. Az ott tartózkodó négy ember közül egy égési sérüléseket, két másik, valamint a negyedik emeletről kimentett lakó füstmérgezést szenvedett.

A Pest megyei Gyálon egy 100 négyzetméteres ház tetőszerkezete gyulladt ki - közölte a megyei katasztrófavédelem szóvivője szombat délelőtt az MTI-vel. Egy embert a szomszédok sérülten hoztak ki az ingatlanból. A füst- és égési sérüléseket szenvedett lakót a helyszínen ápolják a mentősök - mondta el Csámpai Attila.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.