Kiengedték a kórházból Bálint gazdát

Orvosait is meglepte Bálint gazda gyors felépülése, szerdán már haza is térhetett a kórházból. Az egykori tévést február közepén gázoltak el otthonától nem messze.

Februári elgázolása után korát meghazudtoló és orvosait is meglepő gyorsasággal gyógyul Bálint György, ezért az ország kertészét szerdán ki is engedték a kórházból. Mostantól otthonában lábadozik, felesége és egy ápolónő felügyelete mellett.

A 91 éves egykori tévés a Blikknek elmondta: fülsérülése miatt még egy kicsit rosszul hall, s az agyában keletkezett vérömleny sem szívódott még fel teljesen, ennek ellenére jól érzi magát, s már kórházi szobájában nekilátott a munkának, hiszen közeleg a tavasz, s a kiskert-tulajdonosoknak szükségük van Bálint gazda jó tancsáaira.

Bálint György a balesetből semmire nem emlékszik, elgázolása után 36 órán át volt kómában, s első emléke az, hogy felesége és fia szólongatja a kórházban. Mint mondta, várta, hogy gázolója meglátogatja majd a kórházban, s bár ez nem történt meg, ő továbbra sem haragszik rá, csupán jól esett volna neki, ha az illető elmondja, pontosan mi is történt vele.

Bálint gazda gyógyulását a Facebookon is követhetjük.

Forrás: hirado.hu

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.