Kiderült, kiket ástak el élve Csepelen

A Bors megtudta: egy házaspárt, a nő fiát és annak élettársát áshatták el élve Csepelen.

Bár a DNS-vizsgálatok még nem nyilvánosak, a Bors úgy tudja, hogy egy házaspár, a nő fia és annak élettársa holttestét találták meg augusztus 11-én a csepeli erdőben. A lap megtalálta az egyik áldozat testvérét, aki elmondta: az egyik halott az ő húga, S. Imréné Magdolna.

A férfi elmondása szerint jó ideje nem hallott már testvére felől. "Úgy tudom, hogy Csaba DNS-ét már biztosan azonosították, de bővebbet még nem tudunk mi sem. Nagyon valószínű azonban, hogy ők lesznek azok, mert mindenhova együtt mentek." - nyilatkozta a lapnak.

Kiderült az is, hogy állítólag a férfi, aki augusztusban kiásta magát és elmenekült a gyilkosok elől, ismerte a négy áldozatot és ezt közölte a nyomozókkal is. További jel volt még, hogy a kibelezett autójukat is megtalálták a rendőrök a helyszínen. Valószínű tehát, hogy a négy áldozat nem más, mint Magdolna, a férje, Imre, a nő fia, Csaba, s az ő élettársa.

A Nemzeti Nyomozó Iroda annyit közölt: egyelőre vizsgálják a DNS-mintákat. Biztosat pedig csak a DNS-vizsgálatok elkészülte után lehet állítani.

Itt találták meg az áldozatok holttestét
csepeli élve eltemetős gyilkosság helyszín
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.