Kiakadtak a francia zöldek Pamela Anderson miatt

A francia nemzetgyűlésben emelte fel a szavát kedden a libamáj betiltása mellett a Baywatch egykori sztárja. 

A libák kényszerű etetésének,a betiltásával kapcsolatban Laurence Abeille, a francia Zöld Párt képviselője nyújtott be törvényjavaslatot. 

A törvényjavaslat erősen megosztja a francia közvéleményt, miután az ország gasztronómiájának hagyományosan részét képezi a libamáj. Anderson felbukkanása pedig a francia parlamentet osztotta meg, nem minden képviselő örült ugyanis az amerikai Play-bol-modell és színésznő megjelenésének.

A szocialista Jean-Michel Clément az egyik rádiónak azt nyilatkozta, teljesen hidegen hagyja Anderson megjelenése. „Mindent megtestesít, amit nem szeretek, beleértve a külsejét is. Nem becsüli az intézményt, amiben van szerencsém helyet foglalni.”

Véronique Massonneau, egy másik zöldpárti politikus egyetértett ezzel. „Kész cirkusz volt itt" - mondta a képviselőnő, megjegyezve, hogy Anderson jelenléte valószínűleg vonzott néhány notórius hiányzót is az ülésre. „De elég nagy baj, ha hírességekre van szükség ahhoz, hogy megtöltsük a székeket" - tette hozzá.

A törvénytervezetet benyújtó Abeille elárulta, hogy a korábbi Playboy-modell meghívása nem az ő ötlete volt, azonban úgy véli, hogy a sztár megjelenése egy kis hírverést jelent az ügynek. Anderson felszólalását a Brigitte Bardot alapítvány szervezte meg, akivel Anderson a fókák védelmében is együttműködött már.

A francia libamáj készítők szakmai szervezete megdöbbenésének adott hangot Anderson szerepeltetése miatt. 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.