Ki látta Balog Sándort?

A Szegedi Rendőrkapitányság arra kéri olvasóinkat, ha bármilyen információval rendelkeznek a 85 éves férfi hollétével kapcsolatban, jelentkezzenek.

Balog Sándor ma délelőtt ment el valahová és azóta nem adott magáról életjelet. A 85 éves férfi eltűnésekor sötétszürke térd alatt érő kabátot, sötét színű szövetnadrágot, fekete színű bakancsot és sötétbarna kordbársony sapkát viselt.

Balog Sándor körülbelül 180 centiméter magas, vékony testalkatú, kékes-zöld szemű, ősz hajú, világos bőrű, arcszőrzete nincs. Korábbi műtét miatt hegnyomok láthatók végig a mellkasán és az egyik lábán - írja közleményében a rendőrség.

A Szegedi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik az eltűnt személlyel kapcsolatban, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06/62/562-423-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs.: 8-16, p.: 8-13), a 107 vagy 112 központi  segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.