Ki tudja, hol lehet most Niki?

Még mindig nem találta meg a rendőrség a 13 éves törökbálinti Benczi Nikolettát, aki január 12-én, kora reggel szökött el otthonról.

Nikoletta egy barátnőjével együtt tűnt el, akinek a rokona január 13-án egy budapesti bevásárlóközpontban megtalálta őket. A barátnő hazakerült, Niki viszont elszaladt és azóta sem adott életjelet magáról.

A 13 éves lány körülbelül 155-160 centiméter magas és 65 kilogramm testsúlyú. Haja sötétbarna színű és hátközépig ér, amit a leggyakrabban kiegyenesítve visel. Szeme zöldeskék színű, álla szélesebb az átlagosnál, illetve az ajka felett a jobb oldalon egy anyajegy van. Bal karján, könyöktől a csuklóig hegek láthatóak. Eltűnésekor fehér színű, – a szegély és cipzár résznél fekete színű – csípőig érő kabátot és egy sötétkék színű kötött, garbós nyakú pulóvert viselt, továbbá volt nála egy fekete színű, nagyméretű kézitáska.

Benczi Nikoletta
Benczi Nikoletta
Police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki a fényképen látható lány tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, tegyen bejelentést személyesen az Érdi Rendőrkapitányságon vagy telefonon a 06-1-236-28-83-as telefonszámon.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.