Ketten sérültek meg egy gázrobbanásban Komlón

Két ember megsérült egy komlói társasház második emeleti lakásában történt gázrobbanásban - közölte a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője pénteken az MTI-vel.

Bacher Csaba elmondta, hogy a város egyik, Petőfi téri többszintes lakóépületének második emeleti lakásában történt a robbanás, két ember sérült meg. A katasztrófavédelem munkatársai már átadták őket a mentőknek. Állapotukról egyelőre nem adott információt a mentőszolgálat.

A szóvivő hozzátette: jelenleg a Komlói Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság gépjárműfecskendője és vízszállítója, valamint a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveleti szolgálata dolgozik az egyik helyi benzinkút közvetlen szomszédságában álló épületnél.

Varga Ivett, az E.ON Hungária Zrt. kommunikációs munkatársa elmondta: az épületben vezetékes gázszolgáltatás működött, de a lakásba nem volt bekötve a rendszer, így minden valószínűség szerint egy gázpalack robbant fel.

Polics József, Komló fideszes polgármestere azt mondta, az épületet kiürítették, jelenleg egy statikus tart a helyszínre, hogy megvizsgálja, mennyire károsodott a ház szerkezete. Ha nincs nagyobb probléma, a késő délutáni órákban visszamehetnek otthonukba a lakók.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.